Hiszünk a régi idők hagyományaiban, ezért gourmet-füstölt termékeink mindegyike a legkiválóbb magyar szarvas, vaddisznó, szürkemarha és vízibivaly hús felhasználásával készül, tradicionális magyar receptek alapján, az ízek pedig önmagukért beszélnek! Úgy gondoljuk, hogy a mai technológia, a tradicionális magyar receptek, valamint a legkiválóbb minőség kombinációja különlegességeink kulcsa.

Venison Gusto csapata csak és kizárólag a legjobb válogatott húsokat használja fel. A hús egytől-egyig bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyag, a végeredmény pedig vegyszerektől mentes, laktózmentes, glutén mentes, igazán egyedi és fantasztikus ízű kézműves termék család.

Egyedülálló füstölt készítményeink változatosan használhatók, például gourmet ételek alapanyagaként, alkotórészeként, vagy egyszerűen egy pohár bor mellé hidegtálként. Ez is reprezentálja a Venison Gusto széles választékát, valamint, hogy a felhasználási lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Gondosan, egyedi csomagolásban egész Európán belül elérhetőek vagyunk, termékeink tökéletesen illenek exclusive superjachtok, éttermek, szállodák, gormet boltok és minden ínyenc asztalára.

Rendkívüli íz-élményt nyújt bármely bresaolánk, szalámink, jó étvágyat kívánunk!

A magyar hízott libamáj világelsősége olyan nemzeti kincs, aminek világelsősége az elmúlt 150 év sikereinek köszönhető. Ezért a jövőben is feladatunknak tartjuk védeni és az őt megillető helyére emelni a magyar libamájat és annak hírét.

Történetünk 1870-ben kezdődik. Az ún. Első Osztrák-Magyar Libamáj Export Vállalat már úttörőnek számított a magyar hízott libamáj külföldi kereskedelmében a császári udvar hivatalos beszállítójaként.

Mérföldkőnek viszont 1896. évet tekintjük, amikor egy olasz baromfi nagykereskedő, Bartolo M. Bernardinelli azzal a céllal érkezett a békési térségbe, hogy a kiváló minőségéről híres magyar baromfit Olaszországba exportálja. Annak ellenére, hogy már korábban üzemszerű baromfifeldolgozás folyt Magyarországon, a nagy áttörést és fejlődést a Bernardinelli családnak tulajdonítjuk, akik egészen a második világháborúig meghatározó szereplői voltak ennek az ágazatnak. Elsősorban nekik köszönhető, hogy Orosháza 120 évvel ezelőtt a magyar baromfitartás, – feldolgozás és – értékesítés egyik meghatározó központja lett, és a magyar hízott libamáj elismertséget szerzett nemcsak hazánkban, hanem a világ számos országában is.

A kiváló minőséghez és sikerhez minden feltétel adott volt: kedvező éghajlat, új takarmánynövények termesztése (kukorica és árpa), meglévő kereskedelmi útvonalak nyújtotta előny, és nem utolsó sorban generációról-generációra annak a pár embernek a kimagasló szakmai tudása, aki ismerte és ismeri ma is a tökéletes libamáj titkát.

Az államosítás és termelő szövetkezetekbe tömörülés egy időre felfüggesztette a magyar hízott libamáj sikerét. 1960-as évektől viszont újból felismerték, hogy a piaci vezető szerep visszaszerzéséhez komoly fejlesztésekre és újításokra van szükség ebben az ágazatban.

Ennek a történelmi örökségnek a kiteljesedése a Rex Ciborum márka.