Azzal azt hiszem nem mondunk újdonságot, hogy az emberek nagy része súlyos időhiányban szenved, amit igen gyakran a megfelelő táplálkozás szenved meg. 

Mivel mi is hasonló cipőben járunk és saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy mennyire nehéz a változatos és megfelelő étrend kialakítása a zsúfolt mindennapokban, ezért előrukkoltunk konyhakész húsételeinkkel. Profi chef-ek segítették munkánkat, hogy a végeredmény isteni legyen!


Összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat a legújabb finomságainkról és arról, hogy miért érdemes kipróbálnotok!


  1. Nem tartalmaznak tartósítószert vagy adalékanyagot

Mint mindig, ebben az esetben is rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a nálunk vásárolt termékek minősége kimagasló legyen. A húsaink már bizonyítottak, szóval azt tudhatjátok, hogy a legfőbb alapanyag garantáltan ízletes lesz, de most szeretnénk nektek bizonyítani, hogy a fűszerezéshez is remekül értünk. 


  1. Széles választékban kapható

Mivel ahány ház annyi szokás és ahány ember, annyi ízlésvilág, ezért nem csak csirkét pácoltunk és fűszereztünk, hanem találhatsz a palettán pulykasaslikot, marhaburgert, polpettit vagy akár lecsós-csilis tarját is. Akár egy egész havi menüsort előre meg tudsz így tervezni. 


  1. Elegendő megrendelned és seperc alatt megsütnöd

Igen, tényleg csak ennyi vele a teendőd. Minden mást mi megcináltunk helyetted. Nem kell többet a szeleteléssel - bár ezzel eddig sem kellett - vagy kloffolással bíbelődnöd, nem kell vacakolnod azzal, hogy nyársra szúrd a saslikot és a legjobb, hogy a hagymaaprítás könnyes fáradalmait is levettük a válladról.


  1. Akár másnapra is rendelheted

Mint minden termékünket, ezt is kérheted akár másnapra. Persze ennek egyetlen feltétele, hogy a sok szemfüles törzsvásárlónk ne happolja el előled a következő 24 óra szállítási időpontjait, de tudod, hogy rugalmasan kezeljük az ilyen helyzeteket is és könnyedén megoldjuk, hogy ne maradj finomságok nélkül!


  1. Nagyon finom

Igen tudjuk, ez relatív, hogy kinek mi a finom, de érdemes tenned egy próbát! Nagy valószínűséggel találsz a kínálatban olyat, amitől azon nyomban összefut a nyál a szádban, és nem tudsz majd neki ellenállni. 


  1. Igazi gourmet fogásokat tartogatunk

Ha nem szereted a sablonos ételeket vagy egyszerűen csak unod a sült csirkemellett rizzsel, akkor had mutassunk néhány kedvenc fogást. Mit szólnál egy ínycsiklandozó kacsaburgerhez? És egy juhtúróval töltött karajhoz? Ha pedig hazánk ízeit preferálod, akkor kóstold meg a magyaros húsgombóconkat. 


Mit szólsz? 

Tedd próbára legújabb finomságainkat és a végén csak kérdezd meg a családod: “Na, jót főztem?”


Hamarosan receptekkel is jövünk, ha ti nem előztök meg bennünket!