Menü
Kosaram

Rólunk

Családunk közel 30 éve van jelen az élelmiszeriparban! Főleg kereskedelmi oldalon baromfi és húskészítmények forgalmazásával foglakozunk és foglakoztunk de, volt alkalmunk a gyártói oldalon is szerepelni az élelmiszeriparban. 

2018-ban jött az ötlet hogy az online kereskedelem felé nyissunk 

2019-ben kezdtünk dolgozni a honlap logikai és esztétikai felépítésén.

Elsődleges gondolatunk az volt hogy azokat az embereket is elérjék a jó minőségű alapanyagok széles választékával akiken nincs lehetőség vagy idejűk felkutatni és beszerezni ezeket a termékeket.

Nagyszüleink ismerték a környék legjobb hentesét akik név szerint ismerték vásárlóikat és velük együtt az igényeiket is! Mi ezt az érzést szeretnénk vásárlóink otthonában varázsolni a hentestől a zöldségesen át egészen a pékig.

Képzeljük el azt érzést amikor konyhakészen érkezik meg ajtónk elé a vacsoránkhoz való alapanyagok a válogatott hentesektől, és más magyar kiskereskedelmi szaküzletektől.


Célunk hogy kiváló minőségű termékeket jutassunk az Önök konyhájába, a saját igényeikre szabva a legjobb pillanatba Úgy hogy ez minél egyszerűbben és a legrövidebb idő alatt megrendelhesse az oldalunkról

    Ezen eszmények kíséretében fejlesztjük a BUTCHER.HU oldalát és szolgáltatásait.