-
Szállítás
Szállítási területBudapest | Vecsés | Gyál
Keddtől - Szombatig | 09:00 - 18:00Akár MÁSNAPI házhozszállításHa 23:00 óráig leadod rendelésed
De akár 5 napra előre is rendelhetsz!INGYENES kiszállítás 15.000 Ft.- felettMinimum rendelési érték 5.000 Ft.-
Szállításidíj: 690 Ft.- -
Blog
0 6Azzal azt hiszem nem mondunk újdonságot, hogy az emberek nagy része súlyos időhiányban szenved, amit igen gyakran a megfelelő táplálkozás szenved meg. Mivel mi is hasonló cipőben járunk és saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy mennyire nehéz a változatos és megfelelő étrend kialakítása a zsúfolt mindennapokban, ezért előrukkoltunk konyhakész húsétel..0 58Mint tudjátok, szeretünk mindenben a kedvetekre tenni. Ezért is vezettük be, hogy a húsainkat kérhetitek felvágva, kockázva, sőt a felvágottak esetében nem csak a szeletelést választhatjátok, hanem a vastagságot is ti dönthetitek el. Tudjuk, hogy a mai rohanó világban nehéz egészségesen étkezni, főleg akkor, ha mindent az elejétől fogva kell pucoln..1 203Az egyik legfontosabb szabály, amit nem győzünk hangsúlyozni, hogy minőségi sonkát kell vásárolni. Sajnos húsvét előtt ellepik a boltokat a silányabb minőségű húsok is és főként a kötözött sonka esetében nehéz megállapítani melyik a finom, első osztályú. De tekintve, hogy ezt a bejegyzést olvasod, a beszerzéssel szerintünk nem lesz gond! #1. szabál..0 170A kötözött sonka a húsvéti időszak attribútuma. Az év többi részében nem kifejezetten fogyasztunk ilyen finomságot. Hogy mindez miért alakult így? És különben is honnan kapta a nevét? Milyen húsból készül? Ezeknek a kérdéseknek járunk utána! Tartsatok velünk!Miért eszünk egyáltalán sonkát húsvétkor?Eredetileg bárányhúst fogyasztottunk az évnek ebb..0 294Minden finomság, amit a kínálatunkban találsz saját történettel, mondhatni titokkal rendelkezik, ami miatt ilyen ízletes. Ezúttal a Hartai sonkákról szeretnénk mesélni nektek. Abban mindenki egyetért, hogy a legfinomabb ételek elkészítéséhez elengedhetetlen a kiváló alapanyag. Nincs ez másként a Hartai sonkával sem. Kizárólag egész sertés felhaszná..1 635Ha valaki már szinte a kezdetek óta követ bennünket, akkor az talán emlékszik, hogy tavaly már írtunk a húsvéti nyúl legendájáról és arról, hogy miért is eszünk ebben az időszakban sonkát. Arról azonban még nem ejtettünk szót, hogy milyen nehéz ilyenkor eligazodni a kínálatban, mi is különbség sonka és sonka között?Sőt, ahogy a fogyasztói szokások ..0 1072Az vitathatatlan, hogy a húsvéti paletta főszereplője csakis a sonka lehet! Abban már megoszlanak a vélemények, hogy a kötözött bőrrel vagy bőr nélkül az igazi, mint ahogy abban is, hogy szívsonkát vagy parasztsonkát válasszunk. Szerencsére nálunk mindegyiket megtaláljátok, így ezt mindenkinek saját belátására bízzuk!Mivel a sonka sem az igazi magá..0 560Ha a húsvéti menü koronázatlan királya a sonka, akkor a torma legalább a királynői címet kell, hogy kapja. Ha pedig torma, akkor Heit!De mitől is különleges a Heit torma?Első sorban számunkra attól, hogy ízig vérig magyar termék. Nem is akárhonnan kerül a konyhánkba, hanem Létavértesről, a Heit család kezei közül. Emellett a másik rendkívül fontos ..0 380Az egészséges, kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás kiemelten fontos minden korosztály számára. Erről a palettáról pedig nem hiányozhatnak a halak és tengeri herkentyűk. Bár tudjuk, hogy egy eléggé megosztó területről van szó, azért igyekszünk felsorakoztatni néhány meggyőző érvet azok számára is, akik eddig nem szívesen fogyasztottak ilyesmi..0 341Eleink sok-sok ezer évvel ezelőtt vadászó-gyűjtögető életmódot folytattak. Amíg a férfiak mamutokat és ősbölényeket terítettek le addig az asszonyok és gyerekek a táplálkozásuk növényi részét gyűjtötték össze. Így került először zöldség az emberek asztalára. Ekkor még sokszor vándorló életmódjuk miatt nem termesztették azokat, amit találtak azt ett..0 2007Szerencsére a magyar ünnepek és hagyományok bővelkednek a gasztronómiai szokásokban, így a karácsonyi bejgli sütés után a hurka esetében aggódhatunk azon, hogy reped vagy sem. Számos praktika látott már napvilágot, hogy ezutóbbi állapotot milyen módon érhetjük el, mi pedig nem voltunk restek összeírni mindezt. Ezúttal tehát a tökéletes hurka sütés..meszi9 0 1755Ahogy ígértük, nem hagyunk Benneteket Márton napon sem (éhen) ötletek nélkül!Mit szóltok egy isteni gombás libacombhoz? Íme a recept!Hozzávalók:- 4 egész libacomb- 2 fej vöröshagyma- 4 gerezd fokhagyma- 80 dkg gomba - 50 dkg burgonya - só, bors, köménymagElkészítés: A combokat megmossuk és szárazra töröljük. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk kömé..0 1695A földrajzi jellegzetességből adódóan, amikor nálunk a mínuszok röpködnek, máshol éppen tombol nyár, ebből fakadóan nálunk a tél közepére esik a citrusfélék főszezonja. Ezek a vitaminban gazdag, lédús gyümölcsök nem csak magukban ínycsiklandozó finomságok, hanem a megfelelő receptet ismerve igazi gasztronómiai kuriózumok elkészítésére is alkalmasak..0 1072Az vitathatatlan, hogy a húsvéti paletta főszereplője csakis a sonka lehet! Abban már megoszlanak a vélemények, hogy a kötözött bőrrel vagy bőr nélkül az igazi, mint ahogy abban is, hogy szívsonkát vagy parasztsonkát válasszunk. Szerencsére nálunk mindegyiket megtaláljátok, így ezt mindenkinek saját belátására bízzuk!Mivel a sonka sem az igazi magá..0 804A kacsahús nem csak finom, hanem jótékony hatással is lehet szervezetünkre. Ezúttal 5 érvet hoztunk, hogy miért érdemes kacsát fogyasztani. Íme:A kacsahús és egyébként a liba is gazdag szelénben. Ez által jó hatással lehet a fogantatásra, de ha éppen más terveink vannak, azért azt jó tudni, hogy az idegrendszer és az immunrendszer állapotára is jót..1 635Ha valaki már szinte a kezdetek óta követ bennünket, akkor az talán emlékszik, hogy tavaly már írtunk a húsvéti nyúl legendájáról és arról, hogy miért is eszünk ebben az időszakban sonkát. Arról azonban még nem ejtettünk szót, hogy milyen nehéz ilyenkor eligazodni a kínálatban, mi is különbség sonka és sonka között?Sőt, ahogy a fogyasztói szokások ..meszi9 0 603Tudtad, hogy vannak bizonyos “melegítő ételek”, melyek összetevői hőmérsékletüktől függetlenül meleg érzetet biztosítanak fogyasztásukkor?Ősszel és télen érdemes ezekből az ételekből kombinálni receptjeink alapját, így hoztunk is Nektek most egy isteni klasszikust!Gyömbéres narancsos sütőtök krémlevesHozzávalók:-30 dkg sütőtök-2 narancsból nyert na..0 579Nagymamáink népszerű sós aprósüteményéhez hoztunk egy remek receptet. A tepertő alapvetően egy megosztó finomság, de ebben a formában még az is kedveli, aki amúgy nem rajong a töpörtyűért. Lássuk is mi kell ehhez az ízletes sörkorcsolyához:½ kg liszt, 3 dkg élesztő, 1 dl tejföl, 2-3 evőkanál bors, 35 dkg darált tepertő, 15 dkg vaj vagy margarin, la..0 560Ha a húsvéti menü koronázatlan királya a sonka, akkor a torma legalább a királynői címet kell, hogy kapja. Ha pedig torma, akkor Heit!De mitől is különleges a Heit torma?Első sorban számunkra attól, hogy ízig vérig magyar termék. Nem is akárhonnan kerül a konyhánkba, hanem Létavértesről, a Heit család kezei közül. Emellett a másik rendkívül fontos ..0 509A gyökérzöldségek minden bizonnyal mindenki számára ismertek, hiszen már nagyszüleink is ezekkel a növényekkel főztek levest, ragut, pörköltet. Napjainkban ezeknek a zöldségeknek a felhasználása kibővült, manapság már salátákba is tesszük, grillezve vagy pürésítve pedig köretnek fogyasztjuk őket. Petrezselyem: a jellegzetes ízű és illatú növényt má..
-
Hús és hal
-
Húskészítmény
-
Zöldség
-
Tejtermékek és Tojás
-
Gyümölcs
-
Tartos Élemiszer